Algemene voorwaarden Spico e-ducatie

Son en Breugel, 14 jan. 2021

Inschrijven en betalen
U kunt zich alleen inschrijven via de website www.dermatoscopie.nl. Uw inschrijving is pas definitief als de betaling is ontvangen. 

Na ontvangst van uw aanmelding krijgt  u een ontvangstbevestiging en kassabon per email. Op de startdatum van de cursus krijgt u toegang tot de inhoud van de cursus. Hierover wordt u per email geïnformeerd. 

Annuleren
U kunt uw inschrijving alleen annuleren een e-mail te sturen naar info@dermatoscopie.nl. Vergeet niet uw naam, de naam en datum van de nascholing en uw bankrekeningnummer (met de naam van de begunstigde) te vermelden. 

U heeft een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Dat betekent dat u binnen twee weken uw aanmelding voor de cursus kunt annuleren.

Na 14 dagen worden annuleringskosten in rekening gebracht. Deze worden bepaald aan de hand van de datum van de nascholing:

  • meer dan zes weken voor aanvang van de nascholing: € 35,- administratiekosten; 
  • bij zes tot drie weken voor aanvang van de nascholing betaalt u 50% van de kosten;
  • korter dan drie weken voor aanvang van de nascholing betaalt u 100% van de kosten.

De annuleringsdatum is de dag waarop uw e-mail ontvangen is. De annuleringskosten worden verrekend met het bedrag dat u al betaald heeft. 

Iemand anders kan uw plaats innemen als u verhinderd bent. Laat dit per e-mail uiterlijk drie werkdagen van tevoren weten.

Annuleren of wijzigen door SPICO
Als er een reden is waarom de nascholing niet kan door gaan dan kan de cursus verschoven worden naar een andere datum en/of tijdstip. Als de nieuwe datum en/of tijdstip u niet schikt kunt u in dit geval de nascholing kosteloos annuleren. U krijgt dan het volledig betaalde bedrag terug. Als wij de nascholing annuleren krijgt u uiteraard uw geld terug.

Gedragscode geneesmiddelen reclame
Spico e-ducatie houdt zich aan de Gedragscode Geneesmiddelenreclame van de Stichting Code Geneesmiddelen Reclame.

Wijziging van de nascholingsvoorwaarden
Veranderingen in onze nascholingsvoorwaarden maken wij ten minste tien kalenderdagen voor de inwerkingtreding bekend op onze website of u ontvangt hierover een e-mail.

Dermatoscopie.nl

Een website ter bevordering van de dermatoscopie in de huisartsenpraktijk.

Dermatoscopie.nl is onderdeel van Spico e-ducatie en zorg

Elke maand een casus

Wil je maandelijks een uitdagende casus uit de huisartsenpraktijk ontvangen? Schrijf je dan hier kosteloos in.

Maartje Spit, MSc, M ANP
BIG-nummer 59058254330

Son en Breugel (NB)
info@dermatoscopie.nl

KvK 72973897
Privacy statement
Algemene voorwaarden