Praktsich handboek dermotoscopie gevorderden

Bestel het naslagwerk dermatoscopie voor gevorderden, je krijgt 'm zo snel mogelijk in je brievenbus

Handzaam tijdens het spreekuur

Janneke Kennes huisarts

Janneke Kennes, huisarts

"Wéér een mooi naslagwerk voor de huisarts die zich inhoudelijk wil verdiepen in de dermatologie. Dankzij de mooie plaatjes en begrijpelijke uitleg, voelt het alsof je er een 'huidplekjes-coach' in je spreekkamer bij hebt staan. Met deze verdiepingsslag wordt het beoordelen van huidplekjes nog leuker!"

Verpleegkundig Specialist Tjitske Huisman

Tjitske Huisman, verpleegkundig specialist

"Dit boek is een fantastisch vervolg op het handboek 'Betere diagnostiek van verdachte huidafwijkingen in de huisartsenpraktijk'! Het sluit geheel aan op de online cursus dermatoscopie voor gevorderden. Ondanks de ervaring die je dagelijks opdoet tijdens het spreekuur is en blijft het een uitdaging om goede diagnostiek te doen. Bijvoorbeeld als het gaat om het beoordelen van huidafwijkingen in het gelaat bij volwassenen en ouderen wat een aantal keer per week voorbij komt. Wat is nu pluis en wat niet en waar baseer ik dat op? Maar ook de interpretatie van de verschillende vaatpatronen is soms erg lastig. En hoe plaats ik het geheel in de context van deze bewuste patiënt? Kortom genoeg vragen waar je twijfels over kunt hebben. Voor de meesten erg herkenbaar denk ik.

Het mooie aan dit boek vind ik dat het heel praktijkgericht is met prachtig beeldmateriaal! Ideaal om tijdens het spreekuur erbij te hebben. Daarnaast is het compact en helder van opbouw en structuur. Het geeft mij als hulpverlener een enorme steun in de rug en het motiveert om de huidkankerzorg in de huisartsenpraktijk verder te versterken!"

Spico educatie & zorg Roerlaan 16, 5691 HJ Son en Breugel | KvK 72973897