dermatoscopie.nl
lidmaatschap dermatoscopieplatform.nl

Lidmaatschap bij dermatoscopieplatform.nl:

  • praktijkcasussen delen;
  • veel oefenmateriaal bij actuele en afgeronde casuistiek;
  • vragen stellen aan deskundige collega's in de eerste lijn;
  • educatie over het optimaal gebruik van teledermatoscopie;
  • inzicht in actuele (wetenschappelijke) ontwikkelingen;
  • een database met veel afbeeldingen;
  • elke maand een herkenbare casus uit de huisartsenpraktijk per mail.
Huisarts Janneke Kennes

Janneke Kennes, huisarts

"Na de basiscursus zocht ik meer verdieping en meer kennis. Ik heb gemerkt dat ik nu meer handvatten heb voor laesies op handen en voeten en in het gelaat. Ook heb ik nu meer achtergrondinformatie over stof die bij de basiscursus al aan bod is gekomen, zodat ook deze informatie beter beklijft. De samenwerking met Maartje was prima, zoals altijd. Zeer benaderbaar en snelle inhoudelijke feedback als ik daarom vroeg. Ik vond de herhaling en vervolgens verdieping van de meest voorkomende huidlaesies het meest waardevol. Aangevuld met meer informatie over de acrale laesies voel ik me weer meer bekwaam in de dermatoscopie. "

Verpleegkundig Specialist Tjitske Huisman

Tjitske Huisman, verpleegkundig specialist

"Ik heb de basiscursus gedaan en ben dagelijks bezig met dermatoscopie. En ik zocht verdere verdieping met deze cursus. Ik heb nu meer inhoudelijke kennis en praktische handvatten die ik direct toe kan passen. Er was snelle feedback bij vragen en ondersteuning zowel inhoudelijk als praktisch. Het meest waardevolle aspect van deze cursus vond ik dermatoscopie in verschillende levensfasen. Zeer waardevolle cursus! Veel voorbeelden/beeldmateriaal. Prettig om tijdens/na je spreekuur een losse training te kunnen bekijken. Veel respect voor de manier waarop je de cursus hebt vormgegeven! Professioneel, inhoudelijk zeer relevant en toepasbaar."

Huisarts Hylke de Waart

Hylke de Waart, huisarts

"Ik zocht verdieping met deze cursus zodat ik hierdoor meer zekerheid zou krijgen. Ik heb nu meer handreikingen om systematisch te werk te gaan. De docent geeft duidelijke uitleg en goede tips waarop je moet letten. Het meest waardevolle aspect van deze cursus zijn het beoordelen van plekjes in het gelaat en bij verschillende leeftijden."

Spico e-ducatie Roerlaan 16, 5691 HJ Son en Breugel | KvK 72973897