Privacy Statement 

Spico educatie & zorg is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Over ons

Spico educatie & zorg, per mail te contacteren via info@dermatoscopie.nl en administratie@dermatoscopie.nl Spico educatie en zorg staat ingeschreven bij de KVK onder nummer 72973897. 

Maartje Spit is de Functionaris Gegevensbescherming van Dermatoscopie.nl. Zij is te bereiken via info@dermatoscopie.nl

Persoonsgegevens die verwerkt worden
Dermatoscopie.nl verwerkt uw persoonsgegevens omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Onderstaande persoonsgegevens worden bijvoorbeeld verwerkt bij het aanmelden voor de maandelijkse casus:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres

Voor een aanmelding van een cursus worden meer gegevens gevraagd zoals ook het postadres en het btw nummer. Dit is afhankelijk van het product dat wordt aangeschaft. 

Dermatoscopie.nl verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van een maandelijkse updates
  • Inzicht te krijgen in de professionals die interesse hebben in dermatoscopie
  • het leveren van onderwijsproducten 
  • het opmaken van een offerte van onderwijs

We verwerken alleen gegevens die je zelf aan ons hebt verstrekt. 

Geautomatiseerde besluitvorming
Spico educatie & zorg neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Spico educatie & zorg) tussen zit. Spico educatie & zorg gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: Laposta.nl; Enormail. Peggy Pay

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard
Spico educatie & zorg bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Spico educatie & zorg verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting of audit. Dit omvat de boekhouder, de mailservers, webhosting, betaaldiensten en bezorgdiensten.  

Cookies, of vergelijkbare technieken
Spico educatie & zorg gebruikt functionele en analytisch cookies. Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze Google Analytics cookies worden 50 maanden bewaard. We hebben alle gegevens geanonimiseerd.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen onderaan elke email. 

Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@dermatoscopie.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Spico educatie & zorg zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Spico educatie & zorg wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link. 

Hoe persoonsgegevens beveiligd worden
Spico educatie & zorg neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Maartje Spit , per email bereikbaar op info@dermatoscopie.nl.

Dermatoscopie.nl

Een website ter bevordering van de dermatoscopie in de huisartsenpraktijk.

Dermatoscopie.nl is onderdeel van Spico e-ducatie en zorg

Elke maand een casus

Wil je maandelijks een uitdagende casus uit de huisartsenpraktijk ontvangen? Schrijf je dan hier kosteloos in.

Maartje Spit, MSc, M ANP
BIG-nummer 59058254330

Son en Breugel (NB)
info@dermatoscopie.nl

KvK 72973897
Privacy statement & Klachtenregeling
Algemene voorwaarden

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk de privacyverklaring.

Sluiten