5 jaar dermatoscopie platform
la-sonnerie trainingslocatie dermatoscopie cursus

Basiscursus dermatoscopie 25 maart 2023

  • Meer herkenning van benigne afwijkingen
  • Vroegherkenning van huidkanker
  • Minder verwijzingen naar de dermatoloog
  • Meer zelf doen en meer terecht excideren
  • Meer werkplezier
  • Meer tevreden patienten
  • GRATIS praktisch basishandboek dermatoscopie.
Huisarts Petra van der Linden

Petra van der Linden, huisarts

"Samen met wat collegae huisartsen wilden wij graag onze kennis en kunde omtrent het werken met de dermatoscoop vergroten. Het doel was met name om meer (pre)maligne zorg in de eerste lijn te houden en de behendigheid bij het gebruik van de dermatoscoop te optimaliseren.

Maartje Spit heeft ons een zeer duidelijk overzicht gegeven over alle verschillende dermatoscopen. Haar cursus bestaat uit duidelijke, overzichtelijke dermatoscopie plaatjes waarbij zij zeer structureel, punctueel en duidelijk uitleg geeft over het gebruik van de dermatoscoop en de beoordeling van de beelden. Haar enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat de leergierigheid bij iedere cursist toenam!

Het feit dat zij naast haar cursus ook nog een dermatoscopie platform heeft, zorgt ervoor dat je altijd laagdrempelig kunt overleggen met collegae en zo spelenderwijs leert,in combinatie met haar boek 'Betere diagnostiek van verdachte huidafwijkingen in de huisartsenpraktijk'. Al met al, raad ik eenieder die kennis wil maken met het werken met de dermatoscoop dan wel zijn of haar kennis meer dieptegang wil geven, de cursus aan!"

huisarts

"Prettig, laagdrempelig en informeel. Met uitgebreide uitleg over de patroonanalyse en de vele plaatjes en foto's waren waardevol.Ik heb nu een betere kennis van zaken en het inzicht dat ik veel moet gaan oefenen'. '

Huisarts Hans van Otterdijk

Hans van Otterdijk, huisarts

"Verdachte huidafwijkingen komen vaak op het spreekuur en daarom besloot ik de cursus te gaan volgen. Hierdoor heb ik meer diepgang in deze materie en een betere logistiek in de praktijk. De samenwerking met Maartje verliep prima, ze was een bron van inspiratie en kennis. Het meest waardevol  vond ik het samen beoordelen van de plaatjes"

Spico educatie & zorg Roerlaan 16, 5691 HJ Son en Breugel | KvK 72973897